Agraïment

Agraïment
Amb la teua companyia eixa por de ser jo que de vegades m'habita, es transmuta. 
I sent-ho davant tota la diversitat de colors d'aquestes fulles interminables d'experiències, Agraïment. Ja no és vermell, rosaci, rosat, gris, púrpura, vermelló, encarnat, negre...és abraçar en forma de dos aquesta Vida Viva...
Vida Viva que avui té la forma tan bella de tres. Vida Viva que centelleja a cada pas si la reconeguem. Vida Viva d'un camí inmensament il.lusionat sense esperança de recompensa per estimar....Estimo com estimo i estimo perquè estimo.
Vida Viva que centelleja a cada pas....Amor...Claror sota qualsevol núvol negre i tempestuos que acarona la llum. La llum pròpia dels estels. La llum pròpia de l'Estel. La teua pròpia llum. La meua pròpia llum. La festa d'aquest foc intens, autèntic, a cada petjada si triem tindre-li cura junts.
Vida Vida per tornar "a casa" de nou. Totes les vegades que calga. I de totes les possibilitats possibles...ets tu i és meravellós....Bell ser que em permets reconeixer la meua pròpia bellesa. que ets consciència. És l'Estel, xispejant llum que em permet reconèixer la meua pròpia llum...que és consciència.
A la lluna i a la nit. I a la Lluna i a la Nit.
I des d'aquí no necessito res i abraço Tot amb força. I des d'aquí desapareix l'anhel per les teues carícies i des d'aquí mai expressaren tanta presència i calor.

Comentaris

Entrades populars